Handremkabels VAUXHALL

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremklabels laten smeren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt.

Bestel handremkabels voor uw VAUXHALL

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck.

Handremkabel zelf monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.