100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S40 II 1.8 125 PK
Bouwjaar 04.2004 - 12.2010

Handremkabels VOLVO S40 II (544) 1.8

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde

Zelf handremkabels VOLVO S40 II (544) 1.8 kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S40 II (544) past. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken.

Handremkabel zelf demonteren

De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast.

Handremklabels laten smeren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.