100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 II T5 Polestar 253 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Handremkabels VOLVO V60 II (225, 227) T5 Polestar

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels VOLVO V60 II (225, 227) T5 Polestar kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFOPELDAIHATSUBUICK. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Handremkabel zelf demonteren

De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Handremklabels laten smeren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke VOLVO V60 II (225, 227) heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.