100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V 75 PK
Bouwjaar 10.2001 - 05.2008

Handremkabels VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabel zelf demonteren

De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V past. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt.

Handremklabels laten smeren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken.

Zelf handremkabels VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) kopen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.