Remblokken

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Goedkopen remblokken auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Versleten remblokken

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.