WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Piepende remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSKODARENAULTDAIHATSUIVECOSEAT. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.

Goedkopen remblokken auto

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.