Remblokken

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken auto kopen

Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Kwaliteit remblokken

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remblokken voor uw auto

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl