Remblokken ALFA ROMEO

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Goedkopen remblokken ALFA ROMEO

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Piepende remblokken

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Harde remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De auto kan naar links of naar rechts trekken. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.