100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 12.1994 - 02.1999

Remblokken ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P23017
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: LUCAS/TRW
Hoogte: 67 mm
dikte: 17 mm
Breedte: 104,5 mm
Gewicht: 1,2 kg
Inbouwplaats: voorzijde
Aandrijving: Volautomatisch
43% Korting
27,64
48,48
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remblokken monteren

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD komen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 146 (930_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Goedkopen remblokken ALFA ROMEO

Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.