100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 155PK
Bouwjaar 09.1997 - 06.2002

Remblokken ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Zachte remblokken

Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 (932_) past. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. De auto moet een korte remweg hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIOPELROVEROLDSMOBILE.

Goedkopen remblokken ALFA ROMEO

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.