100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TB 140PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remblokken ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Goedkopen remblokken ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO MITO (955_). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACROVERDACIAGMC. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Chassis onderdelen zitten onder de auto.

Zachte remblokken

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Remblokken monteren

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.