Remblokken AUDI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Goedkopen remblokken AUDI

Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Harde remblokken

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Piepende remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Rofren, Pagid, Zimmermann, Brembo, Bosch en Textar Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, overboeking en Creditcard