Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken BEDFORD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken BEDFORD kopen

Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Kwaliteit remblokken

Fading ontstaat door te warme remblokken. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.