Remblokken BMW

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Versleten remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Goedkopen remblokken auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.