Remblokken BMW

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw BMW

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remblokken auto kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Kwaliteit remblokken

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Bekijk ook alle bmw remblokken op RemOnderdelen.nl