Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken CHEVROLET

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Deze meten de wielsnelheid. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Remblokken CHEVROLET kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken voor uw auto

Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Een noodstop kan men beter vermijden. Fading ontstaat door te warme remblokken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.