Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken CHRYSLER

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw CHRYSLER

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto.

Kwaliteit remblokken

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan.

Remblokken auto kopen

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.