100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I Break 25 TRI 136 PK
Bouwjaar 07.1983 - 08.1985

Remblokken CITROEN CX I Break (MA) 25 TRI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem voorzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN CX I Break (MA) 25 TRI komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN CX I Break (MA) past.

Goedkopen remblokken CITROEN

Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVVW VOLKSWAGENMAZDA. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.