100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPY Bestelwagen 1.6 HDi 90 8V 90 PK
Bouwjaar 01.2007 - 03.2016

Remblokken CITROEN JUMPY Bestelwagen 1.6 HDi 90 8V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken CITROEN JUMPY Bestelwagen 1.6 HDi 90 8V

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN JUMPY Bestelwagen.

Remblokken monteren

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.