Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken DACIA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Zimmermann, Lucas, Textar, TRW, ABS, Bendix, Bosch en Jurid

Remblokken DACIA kopen

Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remblokken voor uw auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.