Remblokken DAF

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Goedkopen remblokken DAF

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Versleten remblokken

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Zachte remblokken

Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.