Remblokken DODGE

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Piepende remblokken

Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen.

Harde remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIALFA ROMEOFORDLADAPLYMOUTH. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Demonteren van een wiel moet als eerste.