Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken DODGE

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remblokken auto kopen

Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Remmen trillen ook door hitte in de blokken.

Remblokken voor uw auto

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.