100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE INTREPID 2.7 203 PK
Bouwjaar 10.1997 - 09.2004

Remblokken DODGE INTREPID 2.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVJEEPDAIHATSUTOYOTA. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Goedkopen remblokken DODGE INTREPID 2.7

Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Wij controleren altijd bij de DODGE INTREPID dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Remblokken monteren

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.