Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken FERRARI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw FERRARI

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Remblokken auto kopen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Kwaliteit remblokken

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.