100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZEPHYR III 1.7 56 PK
Bouwjaar 12.1962 - 10.1966

Remblokken FORD ZEPHYR III 1.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblok montagesets voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Elke FORD ZEPHYR III 1.7 heeft een eigen VIN-nummer. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Goedkopen remblokken FORD ZEPHYR III

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.