100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.5 90 PK
Bouwjaar 01.2000 - 11.2005

Remblokken HYUNDAI ACCENT II Sedan (LC) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken HYUNDAI ACCENT II Sedan (LC) 1.5

Elke HYUNDAI ACCENT II Sedan (LC) heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

Remblokken monteren

Demonteren van een wiel moet als eerste. Een noodstop kan men beter vermijden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zachte remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIKIALAMBORGHINIVOLVO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.