Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken INFINITI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken INFINITI kopen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Remblokken voor uw auto

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Demonteren van een wiel moet als eerste. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.