100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX70 37 AWD 329 PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Remblokken INFINITI QX70 37 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken INFINITI QX70 37 AWD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De auto moet een korte remweg hebben. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Remblokken monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, Pagid, Jurid, Brembo, ATE en Rofren Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Zachte remblokken

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Elke INFINITI QX70 heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.