WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Remblokken ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zachte remblokken

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wij controleren altijd bij de ISUZU CAMPO (KB) 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Goedkopen remblokken ISUZU CAMPO (KB)

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.