Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken JAGUAR

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken JAGUAR kopen

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten.

Remblokken voor uw auto

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Kwaliteit remblokken

Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.