Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken KIA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remblokken voor uw KIA

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblokken auto kopen

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.