Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken LAMBORGHINI

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw LAMBORGHINI

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Kwaliteit remblokken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme.

Remblokken auto kopen

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.