Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken LANCIA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken LANCIA kopen

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remblokken voor uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Kwaliteit remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Demonteren van een wiel moet als eerste. Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen.