WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LANCIA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Piepende remblokken

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. ABS wordt in werking gezet door sensoren. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Goedkopen remblokken LANCIA

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remblokken moeten op tijd vervangen worden. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Harde remblokken

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.