Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken LDV

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken LDV kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remblokken voor uw auto

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Kwaliteit remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.