100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.5 D 69 PK
Bouwjaar 07.1985 - 03.1989

Remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELDAIMLEROLDSMOBILEKIA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.5 D past.

Zachte remblokken

Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Goedkopen remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Textar, Bosch, Brembo, Pagid, Jurid, ABS, Zimmermann en ATE Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.