100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis 2.5 D Vierwielaandrijving 69 PK
Bouwjaar 07.1985 - 03.1989

Remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis (ZK) 2.5 D Vierwielaandrijving

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis (ZK) 2.5 D Vierwielaandrijving

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. De auto moet een korte remweg hebben. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPORSCHEISUZULINCOLNFIAT. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken monteren

Elke LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis (ZK) heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.