100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 95 PK
Bouwjaar 02.2005 - 12.2008

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV MAXUS Bestelwagen. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Zachte remblokken

Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLINCOLNPONTIACSMART. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.