100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 120PK
Bouwjaar 10.2005 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV MAXUS Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIHONDAJEEPFIATCHEVROLET. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken monteren

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw.