100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 135 PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen.

Zachte remblokken

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Elke LDV MAXUS Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.