100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bus 2.5 D 95 PK
Bouwjaar 02.2005 - 12.2008

Remblokken LDV MAXUS Bus 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Bus 2.5 D

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Remblokken monteren

Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV MAXUS Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.