100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bus 2.5 D 120 PK
Bouwjaar 02.2005 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Bus 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV MAXUS Bus 2.5 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Bus

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZULAND ROVERNISSANMGCHEVROLET. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Remblokken monteren

Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remmen trillen ook door hitte in de blokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.