100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D 120 PK
Bouwjaar 10.2005 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Elke LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSEATLAMBORGHINIFIATRENAULTSAAB.

Goedkopen remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.