100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D 71PK
Bouwjaar 04.1996 - 02.2002

Remblokken LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Goedkopen remblokken LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de LDV PILOT Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.