100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Bus 1.9 D 71 PK
Bouwjaar 04.1996 - 10.2005

Remblokken LDV PILOT Bus 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Je kunt bij ons betalen via overboeking Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Goedkopen remblokken LDV PILOT Bus 1.9 D

Elke LDV PILOT Bus heeft een eigen VIN-nummer. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.