100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D 69 PK
Bouwjaar 06.2001 - 10.2005

Remblokken LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV PILOT Open laadbak/ Chassis past. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Goedkopen remblokken LDV

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.