100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D 71PK
Bouwjaar 04.1996 - 02.2002

Remblokken LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELPORSCHEPLYMOUTH. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt.

Goedkopen remblokken LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de LDV PILOT Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking en iDeal