100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Bestelwagen 1.7 73 PK
Bouwjaar 09.1978 - 10.1986

Remblokken LDV SHERPA Bestelwagen 1.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Goedkopen remblokken LDV SHERPA Bestelwagen 1.7

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV SHERPA Bestelwagen. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. ABS is een veiligheidssysteem op de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.