100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Bus 1.7 73PK
Bouwjaar 10.1978 - 12.1982

Remblokken LDV SHERPA Bus (AS) 1.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken LDV SHERPA Bus (AS) 1.7

Elke LDV SHERPA Bus (AS) heeft een eigen VIN-nummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken monteren

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen?

Zachte remblokken

Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.