100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS CT 200h 136 PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Remblokken LEXUS CT (ZWA10_) 200h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke LEXUS CT (ZWA10_) 200h heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken LEXUS CT (ZWA10_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.