100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS CT 200h 99 PK
Bouwjaar 12.2010 - tot heden

Remblokken LEXUS CT (ZWA10_) 200h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS CT (ZWA10_) 200h

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Zachte remblokken

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de LEXUS CT (ZWA10_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis.

Remblokken monteren

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.