100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 203PK
Bouwjaar 01.1998 - 12.2001

Remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS ES
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P83015
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijdeachterzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: AKEBONO
tot bouwjaar: 08.99
Hoogte: 42,6 mm
dikte: 15,5 mm
Breedte: 107,7 mm
Aantal indicators: 4 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Inbouwplaats: achterzijde
45% Korting
26,84
48,80
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVOLVOISUZULDVVAUXHALL. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES (MCV_, VZV_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fading ontstaat door te warme remblokken.

Remblokken monteren

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Zachte remblokken

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.