100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 215PK
Bouwjaar 10.2001 - 06.2008

Remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0 past. De auto moet een korte remweg hebben.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERPORSCHEGMC. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.