100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 213PK
Bouwjaar 08.2001 - 10.2006

Remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit.

Remblokken monteren

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEDACIAGMCOLDSMOBILE. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES (MCV_, VZV_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.